GTranslate

English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Business Select OnNet

Heeft u een telefooncentrale en is er veel verkeer tussen uw collega’s, óók vanaf de vaste toestellen in uw pand? Dan is Business Select OnNet Extra Uitgebreid iets voor u. Dit is een bereikbaarheidsdienst van KPN waarbij een integratie gemaakt wordt tussen vaste en mobiele telefonie.

  • Eén geïntegreerd nummerplan voor vaste en mobiele telefoons: bellen met korte interne nummers naar al uw collega’s (ook vaste collega’s).
  • Optimale bereikbaarheid door verschillende doorschakelprofielen, zoals bijvoorbeeld: Vast > Mobiel > Voicemail. Hiermee kunt u uw vaste nummer communiceren naar uw externe contacten en bent u altijd bereikbaar.
  • Telefooncentrale functionaliteiten. Maak gebruik van mogelijkheden die bekend zijn bij het gebruik van toestellen achter een telefooncentrale zoals:
    doorverbindendoorschakelen wisselgesprekgroepsgesprek
  • Reducering van de kosten voor het bellen tussen collega’s onderling. Dit geldt niet alleen voor gesprekken tussen mobiele collega’s, maar ook voor bellen van mobiel naar vast en verkort bellen van vast naar mobiel. Deze gesprekken kunnen zelfs afgekocht worden.
  • Controle over de kosten met behulp van call screening. Per medewerker kan ingesteld worden welke nummers (of nummer reeksen) er niet gebeld mogen worden.
  • Eenvoudig beheerbaar met behulp van een online selfcare omgeving.

Naast de module zal er tussen de telefooncentrale(s) van het bedrijf en het mobiele netwerk een speciale verbinding gelegd moeten worden (een 2MB Huurlijn). Hierover zullen alle onderlinge gesprekken worden afgehandeld. Naast deze variant is er ook een variant waarbij de gesprekken vanaf de telefooncentrale naar de mobiele collega’s via het vaste net van KPN (PSTN) worden afgewikkeld. Hierbij zijn de vaste kosten lager, maar variabele kosten wat hoger. Vooral voor bedrijven met minder onderlinge gesprekken is dit interessant.

Bij de Business Select OnNet Extra Uitgebreid zijn de kosten voor onderling verkeer slechts 6 cent per minuut. Er is ook geen starttarief. Het is ook mogelijk om voor een vast bedrag per aansluiting per maand alle onderlinge gesprekken af te kopen. In dat geval maakt u gebruik van de FlatFee variant.

Abonnement per maand Basis variant FlatFee variant
Business Select abonnement € 12,50 € 12,50
Business Select Sim Only abo € 6,25 € 6,25
Module OnNet++ € 2,50 € 9,50
Verkeer per minuut
Naar mobiele collega’s € 0,06 gratis
Bellen naar vaste collega’s € 0,06 gratis
Vanaf vaste collega’s via 2MB Huurlijn € 0,06 gratis
Vanaf vaste collega’s via Switched Access € 0,08 gratis
Bellen naar vaste nummers € 0,06* € 0,02*
Bellen naar mobiel KPN € 0,12* € 0,12*
Bellen naar mobiel overig € 0,18* € 0,18*
Koppeling per maand
2MB Huurlijn (ISDN30) € 500 € 500
1ste Switched Access verbinding € 150 nvt.
Extra Switched Access verbinding € 40 € 40

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.