English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Deurbel GSM

End of life. Contact us for more information

Een stapje verder gaat de GMS-deurbel. Dit is een systeem dat een bezoeker die thuis aanbelt, doorverbindt met de mobiele telefoon van de bewoner. De bewoner is vervolgens in staat om de bezoeker op afstand te woord te staan en binnen te laten door een pincode in te toetsen op zijn mobiele telefoon. Het is een gepatenteerd concept, dat voorziet in de behoefte van veiligheid, vrijheid, bereikbaarheid, gemak en veiligheid. Zeker voor gehandicapten, senioren en mensen die slecht ter been zijn is het een uitkomst.

Zakelijke markt
De GSM-deurbel doet wat de naam al zegt: u kunt via uw mobiele telefoon een bezoeker die voor de deur van kantoor staat te woord staan en eventueel ook nog via uw mobiele telefoon binnenlaten.

Is daar dan behoefte aan? Vooral het midden- en kleinbedrijf en eenmanszaken kunnen profiteren van de voordelen die de GSM-deurbel biedt. De GSM-deurbel geeft een ondernemer meer bewegingsvrijheid, en de kans om meer servicegericht en efficiënt te werken. Welke ondernemer wil dat niet?

Ik was onderweg naar een klant, maar bezorging van spullen kan gewoon doorgaan

Ik laat de werkster binnen op kantoor

Niemand hoeft te weten dat ik onderweg ben
Ik geef liever geen sleutels van kantoor uit handen
Ik wil gewoon weten wat er aan de deur gebeurt bij afwezigheid
Ook andere toepassingen dan het openen van de deur van het kantoor zijn mogelijk. Denk aan een loods, een jachtwerf of een garage die via de GSM-deurbel kunnen worden geopend. Dit biedt u als ondernemer de mogelijkheid om ondanks uw afwezigheid toch de service aan uw klanten en leveranciers te bieden die zij gewend zijn.

Hoe werkt het
Na installatie van de GSM-deurbel verandert er voor de ondernemer ogenschijnlijk weinig: nadat een bezoeker zich via de deurbel heeft gemeld klinkt de bekende deurbel. De ondernemer kan er echter voor kiezen dat wanneer er wordt aangebeld er een signaal naar zijn of haar mobiele telefoon wordt gestuurd zodat de ondernemer kan spreken met degene die aan de deur staat. De deur kan dan via de mobiele telefoon op afstand worden geopend.

Het Concept
Het productconcept is simpel, doelgericht en staat op zichzelf. Het maakt gebruik van technologieën die nu werken en nu geaccepteerd zijn. Dit maakt de GSM-deurbel betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en minder prijzig dan complexe thuisnetwerken.

De GSM-deurbel is gewijzigd. Om beter aan de vraag van de markt te kunnen voldoen heeft Waleli de mogelijkheden van de GSM-deurbel uitgebreid. Deze mogelijkheden bieden een scala aan nieuwe voordelen en toepassingen van de GSM-deurbel.

Hardware aanpassingen:

De GSM-deurbel triggered op AC en DC.
De GSM-deurbel start sneller op.
Extra volume op de speaker output.
Hoge frequenties worden gefilterd om GSM-storing op de audiolijn te verminderen.
Extra functionaliteit:

Geen invoer timer is verlengt van 10 seconden naar 20 seconden.
Zorg functie: oude instellingen worden automatisch hersteld na xx min.
Inbellen en de deur rechtstreeks openen. Aanbellen is niet meer noodzakelijk.
Deur/poort openen op basis van nrherkenning. Max 3 nrs te programmeren.
Het volume niveau kan d.m.v. SMS aangepast worden.
Feedback in de vorm van DTMF tonen/ SMS berichten in de volgende gevallen.
- als het relais wordt geactiveerd
- als het te bellen nummer wordt gewijzigd

Hoe werkt het:
De GSM-deurbel stelt je in staat om op afstand je deur/hek/etc. te openen met je mobiele telefoon. Het systeem bestaat uit vier onderdelen:

1. Een intercom.
2. De GSM-deurbel.
3. Een electronisch aanstuurbaar slot/hek/etc.
4. Een simkaart voor de GSM-deurbel.

Je belt aan bij de intercom, de intercom geeft een signaal aan de GSM-deurbel. De GSM-deurbel belt het nummer dat in het display staat geprogrammeerd. De bewoner neemt op en staat de bezoeker te woord. De bewoner kan, door een pincode in te toetsen op zijn telefoon, de bezoeker van afstand binnen laten.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.