GTranslate

English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Confidex Viking™ productfamilie

Confidex Viking™ productfamilie

Confidex Viking™ Bluetooth® Low-Energy (BLE) industriële bakens volgen de locatie van activa en mensen, met optionele sensoren voor het vastleggen van omgevingsgegevens. Confidex Viking™ BLE-bakens voegen zich bij passieve RFID op het gebied van activabeheer en tracking. Het is een nieuwe manier van volgen die gepaard gaat met compromissen in levensduur van de batterij en kosten tegen verbeterde functionaliteit. Confidex ontwierp de Viking-productfamilie als een modulaire BLE-bakenfamilie die de lat hoger legt voor het volgen van industriële activa binnen en buiten om realtime zichtbaarheid van locatie en conditionering te verkrijgen.

Veilig en fraudebestendig

Confidex Viking™ beacons are designed with security in mind. Confidex Viking™ beacons have integrated secure NFC interface with unique identity keys for configuration and they do not allow changing of configuration over the Bluetooth interface. Confidex Viking™ beacons are turned on/off through the NFC interface which prevents malicious deactivation of the beacons in public environments. 

Voldoet aan toonaangevende RTLS-platforms

Confidex Viking™ beacons ondersteunen twee open standaard frameformaten: Eddystone™ van Google en iBeacon™ van Apple. Confidex Viking™ BLE-bakens zijn geen op zichzelf staande productoplossing en moeten doorgaans worden geïntegreerd als onderdeel van een platform van derden. Onze ontwerpfilosofie is het leveren van hoogwaardige BLE-tags van industriële kwaliteit aan de meeste toonaangevende realtime locatiesystemen die op de markt verkrijgbaar zijn, zoals industriële toepassingen Quuppa, Here en Wirepas Mesh.

 

Confidex Runestone™ App

Confidex Runestone™ is een applicatie voor mobiele telefoons voor Android-besturingssystemen die worden gebruikt om de Confidex Viking™ BLE-bakens met Eddystone- en iBeacon-configuraties te bedienen. Met de Confidex Runestone™-app kan de gebruiker de Confidex Vikings™-bakens in- en uitschakelen, de status bekijken en uitzendparameters configureren, waardoor de implementatie van BLE-infrastructuur gemakkelijk en snel in het veld wordt gemaakt.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.