English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Panasonic Connect Toughbook 55

Make it yours

Het leven is beter met meer keuze. En nu heb je het, dankzij switch-in, switch-out technologie.
De Toughbook 55 wordt aangedreven door een Intel Core i5 vPro-processor en is een 14"-robuuste laptop met een gloednieuw modulair concept. Een flexibele combinatie van klikaccessoires en snel configureerbare hardware, kies eenvoudig het gewenste onderdeel en pas het onderweg aan.

Flexibel en toekomstbestendig, het is een duurzamere bedrijfsoplossing.


Dit is jouw apparaat, hoe jij het wilt.

Voeg een smartcard, HF-RFID of vingerafdruklezer toe. Integreer DVD, Blu-Ray en extra opslagruimte. Kies zelfs voor een extra tweede batterij. Het is net zo eenvoudig (en zo snel) als: Switch. Passen. Klik

Eenvoudige en intuïtieve bediening

Slank, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen via het handvat, de TOUGHBOOK 55 is ontworpen om overal mee naartoe te nemen. Elk detail is ontwikkeld om te passen bij de manier waarop u werkt. Van camera's aan de voorkant, een luide stereoluidspreker voor eenvoudige communicatie via sirenes en verbeterde spraakherkenning tijdens het rijden, tot een speciale GPS, toetsenbord met achtergrondverlichting en touchscreen met hoge helderheid voor alle weersomstandigheden.

 

Geen apparaat storingen, downtime of gestoord werk meer

Vanaf de grond af aan ontworpen om onderweg en in ruwe omgevingen te worden gebruikt, getest volgens militaire standaard (MILSTD810H) en officieel IP53-geclassificeerd voor water- en stofbestendigheid. Het Toughbook 55 honingraatontwerp betekent dat het ook vallen, stoten, trillingen, extreme temperaturen en meer kan overleven.

Voeg 4G LTE en dubbele pass-through antenneconnector toe voor geoptimaliseerde connectiviteit; plus, tot 38 uur batterijduur (dankzij de optionele batterij hot-swap), en uw team zal altijd in staat zijn om te communiceren, toegang te krijgen tot kritieke informatie en in realtime te rapporteren wanneer u onderweg bent.


Een duurzamere oplossing

Omdat hij klaar is om zich aan te passen aan de steeds veranderende eisen van bedrijven en gebruikers, is de Toughbook 55 ontworpen om de lang mee te gaan. Voeg functies toe als uw behoeften in de toekomst veranderen ... zonder dat je je hele ecosysteem moet herzien. Individuele onderdelen kunnen afzonderlijk worden gerepareerd of vervangen... zonder de eenheid als geheel te beïnvloeden. U kunt dus de downtime, uw ecologische voetafdruk en uw budgetuitgaven verminderen.

 

Bedrijfsbeveiliging – rechtstreeks uit de doos

De Toughbook 55 is een van de eerste notebooks op de markt met een beveiligingsplatform van de nieuwe generatie, waardoor het risico op zelfs zeer geavanceerde cyberaanvallen wordt beperkt.

Microsoft Secured-core pc-technologie biedt apparaat-, identiteits- en gegevensbescherming op alle niveaus: hardware, firmware en software. De Windows Hello-compatibele webcam van het apparaat maakt biometrische gebruikersverificatie mogelijk, terwijl quick-release SSD en smartcard- en HF-RFID-lezeropties de bedrijfskritische gegevensbeveiliging verder helpen verbeteren.

 

Aanvullende accessoires, voertuigsteunen en docks

Rugged en grondig getest, voor maximaal gemak en veiligheid in het veld. Speciaal gebouwd en ontworpen om te passen bij de manier waarop u werkt.

Realiseer vandaag nog het ware potentieel van uw apparaten. voor meer informatie over de installatie Ontdek hier de Toughbook accessoires en voertuigsteunen.

 

Voor meer informatie over het product zelf

 

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.