English Dutch French

F

e

e

d

b

a

c

k

LG Prada

Nieuws van de 3GSM beurs in Barcelona - LG

In Barcelona vindt op dit moment de 3GSM beurs plaats. Ook dit jaar weer bijzonder veel nieuwe mobiele telefoons. Na een aantal weken aandacht voor de Apple iPhone komen de ‘reguliere’ spelers op de proppen met nieuwe modellen. Op iTronics.nl volgen een aantal berichten met de meest opvallende nieuwe telefoons.

LG Prada
LG PradaDe LG Prada telefoon is op het eerste gezicht een kopie van de iPhone. Nu is deze telefoon al een tijdje bekend en heeft zelfs al een designprijs gewonnen.
Verwacht wordt dat dit toestel vanaf maart al in Europa beschikbaar is. Nederlandse introductie is helaas nog niet bekend.

Een ander nieuw model van LG is de Shine, een heel glimmend mobieltje.

 

LG kondigt de opvolger van de LG Chocolate aan, De LG Shine. De Shine is de tweede uit de Black Label-serie , waartoe ook het populaire LG KG800 Chocolate model behoort De Shine kenmerkt zich door een opvallend chique en trendy design. De metalen body van roestvrij staal maakt dit toestel tot een gewild item voor stijlbewuste mannen en vrouwen. De spiegelende voorkant verandert in een kristalhelder lcd-kleurenscherm als de telefoon wordt geactiveerd. Dankzij de scrolltoets is het eenvoudig navigeren door het menu. Bij het openen van de LG Shine met het slide-mechanisme openbaart zich een wereld van mogelijkheden. De camera met flits en Schneider-Kreuznach-lens, autofocus, nachtmodus, macroshot, continushot en 4x digitale zoom maakt op ieder gewenst moment perfecte foto’s. Daarnaast is het toestel uitgerust met een volwaardige MP3-speler, die naast MP3 ook WAV-, AAC-, AAC+/++-, WMA- en AMR-bestanden ondersteunt. Via de externe micro-SD-ingang is de geheugencapaciteit eenvoudig uit te breiden met een extra geheugenkaartje. Met de Personal Music Composer zijn ook eigen ringtones en opstartgeluiden te componeren. Dankzij de multitasking-functie kunnen gebruikers tijdens het sms-en foto’s maken of gamen ongestoord van hun favoriete muziek blijven genieten. Door de speciale flight-modus kan dit ook tijdens een vliegreis. Uiteraard biedt de LG Shine alle mogelijke communicatieopties, waaronder e-mail, sms, mms, EMS, fax en BlueTooth 1.2. De document viewer voor PowerPoint- en pdf-bestanden maakt van dit toestel ook een geschikte zakelijke partner. 

 

LG Shine

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 66 countries around the globe.