English Dutch French

F

e

e

d

b

a

c

k

iPhone ondersteunt MS Exchange

Over Exchange ondersteuning door de iPhone hoeft niet langer gespeculeerd te worden. De schermprints en uitspraak van Steve Jobs in USA Today spreken voor zich.

Al eerder gingen er geruchten dat Apple een licentie heeft genomen op Exchange ActiveSync van Microsoft zodat de iPhone ook in een zakelijke omgeving met pushmail gebruikt kan worden.

In een interview met USA Today liet Steve Jobs deze week daarover het volgende weten: “You’ll be hearing more about this in the coming weeks. We have some pilots going with companies with names you’ll recognize. This won’t be a big issue.”

Schermafdrukken van de mailinstellingen die zijn opgedoken laten ook duidelijk zien dat er geen twijfel hoeft te zijn over de ondersteuning van Exchange, hoewel ActiveSync daar nog niet uit af te leiden is.

Na de hype rond de introductie van de iPhone is er nu een nieuwe: de introductie van zakelijke features van de iPhone. Interessant zou zijn als er ook zakelijke beheertools voor de iPhone uitgebracht worden zodat bijvoorbeeld ook de corporate directory, promotiefilms en -foto’s en het bedrijfslied gesynchroniseerd kunnen worden.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.