English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Randapparatuur

Digitaal foto
Zoals zoveel artikelen is het digitale fototoestel in eerste instantie gemaakt voor de zakelijke gebruiker, waarbij de mogelijkheden en de prijs aanvankelijk niet binnen het bereik van de gemiddelde consument lagen. De laatste tijd is de prijs van een digitaal fototoestel zoveel aantrekkelijker geworden en de kwaliteit zo sterk verbeterd dat de vraag niet langer meer is hoe scherp je de foto wilt, maar hoe gróót; 9x13, A4 of tot zelfs A3-formaat aan toe. Dit is allemaal mogelijk geworden door het toepassen van steeds geavanceerdere beeldchip CCD’s met steeds meer pixels. Hoe hogere het aantal pixels, hoe hoger het beeldoplossend vermogen, ook wel resolutie genoemd. Waren tot voor kort 1 miljoen pixels het maximaal haalbare, nu praten wij al over 3 tot 5 miljoen pixels. Niet alleen de hoeveelheid pixels bepaalt de technische kwaliteit van het toestel, ook de lens is nog steeds een belangrijk.
 

 FaxenEen fax is in feite een kopieerapparaat op afstand. Het origineel wordt in het ene faxapparaat gestopt en in ongeveer twintig seconden rolt er aan de andere een exacte zwart/wit kopie uit. Het verzenden van faxen gaat over de gewone telefoonlijn.
De fax is onder te verdelen in een drietal systemen, namelijk carbon, inktjet en laser. Carbon is een betere kwaliteit dan thermisch en is vrij voordelig qua gebruik. U betaalt namelijk altijd hetzelfde bedrag per afdruk. Het nadeel van dit systeem is dat het een mindere kwaliteit heeft dan inktjet en laser. Inktjetfaxen bieden een betere afdruk- kwaliteit, maar met een wat hogere prijs per afdruk. Als u veel faxen ontvangt is een laserfax een betere keuze.
Ook hebben wij mogelijkheden zoals Possio GSM Faxen en het faxen op het GSM netwerk m.b.v.pcmcia kaarten zoals de Vodafoon Life en de Globetroter,of de telular telefoon in combinatie met:gprs,Fax,telefoon aansluiting,Sms via keyboard,en een pc aansluiting vraag voor meer info.

Scanners
Een apparaat om foto’s, afbeeldingen, tekeningen e.d. te digitaliseren om dit te gebruiken in een computerbestand, is een scanner. Voor betrekkelijk weinig geld zijn er al flatbed scanners te koop. De scankwaliteit wordt uitgedrukt in dpi, dit zijn dots (puntjes) per inch en hoe hoger het getal hoe fijner de puntjes zijn, en hoe beter de kwaliteit. Een resolutie van 1200x1200 dpi is daarom beter dan 600x600 dpi. Ook speelt de kleurdiepte een rol, deze wordt uitgedrukt in bits. Een minimum van 32 bit levert een goede kleurverzadiging. Met een scanner kunnen ook tekstpagina’s uit een boek of tijdschrift worden gescand, waarna speciale OCR-software er voor zorgt dat deze tekst gebruikt kan worden in een tekstverwerkingsprogramma. Deze software wordt bij vrijwel alle scanners meegeleverd. Een scanner is doorgaan niet in staat om een dia te digitaliseren. Voor sommige scanners is een dia- module verkrijgbaar, dit is een kap met een lamp waarmee de dia van achteren belicht kan worden.

Printers
Globaal genomen zijn er twee soorten printers namelijk laserprinters en inkjet printers. Een laserprinter heeft een hoge productie en een grote betrouwbaarheid. Maar vanwege de hoge kosten, zeker bij kleurgebruik, zal een laserprinter alleen in een zakelijke omgeving gebruikt worden. De grootste markt zijn de inkjet printers, deze kunnen veelal afdrukken leveren in een bijzonder hoge (foto)kwaliteit. Hiervoor is dan wel speciaal papier noodzakelijk, en in een aantal gevallen een aparte fotocartridge. De meeste inkjet printers maken gebruik van één kleurencartridge en één zwarte cartridge. Handigere printers hebben aparte inkttanks voor 4 kleuren (zwart, cyaan, magenta en geel), dit heeft als voordeel een kostenbesparing in het gebruik. Bij enkele printers kan de inktcartridge vervangen worden door een scankop, zodat het apparaat ook als scanner kan fungeren.(Brother faxen)

 

Portable! Ideaal voor gebruik in de auto
De NextBase DVD speler is zeer plat en compact en daardoor overal mee naar toe te nemen. De NextWave is zeer geschikt voor gebruik in de auto! Op de bijgeleverde accu kunt u 2.5 uur DVD kijken. Verder wordt standaard een adapter meegeleverd voor gebruik op 220V en een sigarettenaansteker plug voor gebruik in de auto (12V).

Ook voor gebruik thuis
De Nextbase beschikt over een video uitgang. U kunt de nextbase dus eenvoudig op uw tv aansluiten, zodat de nextbase ook thuis als volwaardige dvd speler is te gebruiken.


Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.