English Dutch French

F

e

e

d

b

a

c

k

Nokia Care point Zeeland: Comm-Co

Gecertificeerd Noka Care Point Zeeland; Comm-Co

Nokia heeft een aantal gerenommeerde dealers aangewezen als Nokia Care Point. Die bundelen kennis en ervaring en geven richting aan nieuwe technieken, servicediensten en beheersystemen. Het Nokia Care Point verbindt de zakelijke markt met alle telecomdiensten, mobiele en vaste telefonie, netwerkbeheer, inbouw op locatie, integratie van telecom en IT, installatie en onderhoud en een eigen GSM reparatiedienst. Het werk en de serviceverlening van Comm-Co sluit prima aan op de uitgangspunten van de Nokia Care Points.

Comm-co, professionele begeleider in telecommuncatie
Deze begeleider gaat veel verder dan het afleveren. Met 18 jaar ervaring in telecommunicatie weten wij precies wat voor service de Nokia-gebruiker nodig heeft. Natuurlijk kennen wij de oude en nieuwe Nokia-gsm's en andere Nokia-apparatuur. U als zakelijke gebruiker wil weten hoe het werkt, en hoe uw communicatie kan worden verbetert. De zakelijke gebruiker wil de toekomst een stap voor blijven!

Service & repair Nokia
Het Service & Repair Center van Comm-Co behoort tot een de 70 Nokia Service Points in de Benelux. Medewerkers worden continu door Nokia getraind. Daardoor is het meestal mogelijk uw defecte mobiele toestel ter plaatse in het servicepoint te repareren. Een unieke service met technische kennis van Nokia in uw regio!.Comm-co is momenteel de enigste Noka Care ServicePoint aanbieder in zeeland.
Comm-Co is gecertificeerd Nokia Care Service Point.

Reparaties en updates
Bij ons Service & Repair Center kunt u terecht voor kleine mechanische reparaties, software updates en configuratie van mobiele data-apparatuur. Vraag ook naar de Nokia Software Updater. De software is tegenwoordig in 40 talen verkrijgbaar.
Reparaties vallen vaak nog binnen de garantieperiode en zijn gratis. Vraag dit na bij het servicecenter. Comm-Co heeft bovendien een complete range Nokia-producten met alle mogelijk opties.

Comm-Co; onafhankelijke dienstverlening, verkoop en advies

Nokia Care Point Service PointOnafhankelijkhe dienstverlening en advies in telecommunicatie blijft bij Comm-Co voorop staan. In het belang van onze klant zoeken we altijd naar de beste vorm van communicatie en de daarop aansluitende communicatieproducten. Alle aanbieders, en alle communicatieproducten zijn voor Comm-Co belangrijk. Het is uiteindeliji de klant die wensen heeft en kiest! Ervaring leert, dat sommige aanbieders uitstekend geschikt zijn bij zakelijke wensen. Dat geldt zeker voor Nokia.

Comm-Co is bovendien inbouwspecialist op het gebied van handsfree carkits en navigatie.

Particulieren
Ook particuliere gebruikers van telecommunicatieproducten kunnen defecte apparaten bij ons ter reparatie aanbieden.

Waarom kiezen voor Comm-co

Comm-co staat garant voor kwaliteit en service:
· Zeer scherpe reparatietarieven
· Gratis afhaalservice voor het bedrijfsleven
· Track & trace mogelijkheden via onze website
· Geen ingewikkelde en onnodige administratieve handelingen
· Geen contracten over aan te leveren volumes
· Goed bereikbare helpdesk tegen lokaal tarief
· Hoge servicegraad
· Behandeling en reparatiekosten: 25 EUR -,


Service & reparatie diverse producten

U kunt uw Nokia, Samsung,Sony Ericsson, qtek (etc) gsm kosteloos bij ons laten repareren of laten voorzien van de nieuwste software mits deze binnen de gestelde garantie termijn en voorwaarden van de fabrikant valt. De meeste reparaties voeren wij uit volgens het klaar-terwijl-u-wacht principe. Ook verzorgt het Service & Repair Center reparaties aan DECT, Fax en Navigatie apparatuur. Deze merken sturen wij door naar de fabrikant voor reparatie. (zie externe reparaties)

Garantievoorwaarden-regels

Externe reparaties
Wanneer uw toestel niet intern te repareren is zullen wij deze voor u versturen naar de reparateur van de fabrikant, de gemiddelde doorlooptijd hiervan is 3 weken. Een leentoestel is mogelijk wanneer u in het bezit bent van een overeenkomst "Next Service Mobiel" of deze alsnog binnen de garantie van uw toestel afsluit. Ook is het huren van een leentoestel mogelijk, vraag naar de mogelijkhed

Let op !
Voordat u uw toestel aanbiedt ter reparatie
Contactpersonen, agenda en andere data gaat altijd verloren tijdens een reparatie, het is dus aan te raden eerst een backup te maken alvorens u langskomt voor de update. Software hiervoor is te downloaden via de website van de fabrikant. Datakabels of bluetooth-verbindingen zijn verkrijgbaar in ons Business Center.

Vocht- en -valschade
Vochtschade in een toestel kan diverse oorzaken hebben, bellen in de regen, toestel nat geworden door een vloeistof of het toestel gebruikt in een vochtige omgeving. Wanneer deze schade wordt geconstateerd in uw toestel is deze nooit reparabel en zal (binnen garantie periode) met orderkosten aan u worden geretourneerd. De fabrikant dekt deze schade niet omdat dit geen fabricage fout in het toestel is. Wij laten u graag een foto zien van de geconstateerde schade. Helaas is het niet mogelijk om de daadwerkelijke oorzaak van de schade vast te stellen.

ValschadeNokia Connecting People Care
Elke mobiele telefoon valt wel eens op de grond of komt klem te zitten dit kan gevolgen hebben, bijvoorbeeld een scheur in uw display. Dit valt altijd buiten de garantie voorwaarden van de fabrikant en kan alleen tegen een vergoeding worden hersteld. Wij kunnen voor interne reparaties vrijblijvend een prijsopgave maken. Mogelijk betreft het valschade die niet zichtbaar is, er ontstaat een scheurtje in de printplaat of in bepaalde interne onderdelen. Dit wordt bij externe reparaties geconstateerd waarna u een prijsopgave ontvangt met diverse opties.

Indien het toestel reparabel is: repareren mét kosten
Indien het toestel niet reparabel is: vernietigen zonder kosten of ongerepareerd retour mét kosten

Tarieven Nokia Care Service Point

Neem telefonisch contact op met het service point om te vragen wanneer u het best langs kunt gaan en of u al dan niet een afspraak dient te maken. U vindt ook een Service Point bij u in de buurt: zoek op http://www.nokia.nl/A4394002

Tarieven buiten garantie:

Software update: € 20,00 exclusief BTW;
Reparatie tarief korter dan 15 minuten: € 10,00 exclusief BTW;
Reparatie tarief per 15 minuten: € 20,00 exclusief BTW;

Nokia Helpline

Voor vragen over het gebruik van uw mobiele telefoon kunt u contact opnemen met de Nokia Helpline
België Nederlands: 0900/10.215 (0.45 Euro/min)
België Frans: 0900/10.288 (0.45 Euro/min)
Nederland: 0900/202.19.77 (0.45Euro/min)

Club Nokia Careline

Club Nokia Careline heeft speciaal tot doel jou antwoorden aan te reiken en hulp aan te bieden om
het maximum te halen uit je Nokia telefoon en toebehoren.
België: 070/70.77.70
Luxemburg: 034/208.08.193
Nederland: 0900/202.60.55 (lokaal gesprek)

Openingsuren: elke werkdag van 9 tot 21 u
(behalve op officiële feestdagen)

Hier is het reparatieformulier te downloaden:
http://www.comm-co.com/jm/dmdocuments/Werkbon%20telefoonreparatie02.pdf

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.