GTranslate

English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Sonim xp 320 rugged telefoon quest IP-57: Waterproof phone


Sonim xp 320 quest rugged telefoon quest telefoon quest IP-57: Waterproof phone

3 jaar onvoorwaardelijke garantie op uw Sonim-toestel Met Ophaal service!!

Het is voor iedereen duidelijk : de Sonim XP3 (xp3.20)-toestellen zijn erop gebouwd om de zwaarste omstandigheden tijdens het gebruik te weerstaan. Logisch dat Sonim u daarom extra garantie op een Sonim-(xp3.20) toestel krijgt. In het uitzonderlijke geval dat uw Sonim-toestel een defect vertoont kunt u deze daarom zonder moeilijke voorwaarden tot 3 jaar na aankoop omruilen voor een nieuw exemplaar.(de geen gezeur garantie)

Dit geld voor de xp310,xp320 en ook voor de xp1 en ook de xp3.20 quest!

Onverwoestbaar toestel voor in de bouw, industrie en beveiliging

Als u door zwaar buitenwerk, onstuimige zeilavonturen of andere telefoononvriendelijke invloeden voor de zoveelste keer al een telefoon weg heeft moeten gooien, dan is de Sonim XP3 (xp3.20) Black dè telefoon voor u. Ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan blijft u met de Sonim XP3 doorbellen, waar andere telefoons ophouden met werken.

Design
De Sonim XP3 (xp3.20)is behoorlijk dik (24 mm) en vrij zwaar (140 gram), mede door de stevige rubberen cover. Het toestel gaat wat ‘onverwoestbaarheid’ betreft een stap verder dan de XP1. De XP1 is bijvoorbeeld alleen spatwaterdicht (IP-54), terwijl de Sonim XP3 (xp3.20) een half uur lang op één meter diepte onder water overleven (IP-57).

Het toestel heeft ook een ander certificaat: MIL-810F. Daarmee is aangetoond dat de Sonim XP3 (xp3.20) bestand is tegen zout, mist, vochtigheid, transport, thermische schokken en vuil.

Bestand tegen extreme omstandigheden

De solide rubberen behuizing en het krasvaste beeldscherm beschermen de Sonim XP3 Black van alle kanten tegen stof en modder, kou en hitte ( -20 tot +60 graden ), rook, stoten en vallen. Zelfs een half uur lang onder water houden maakt geen indruk op het toestel: de Sonim XP3 (xp3.20) is een echte toughphone en vrijwel onverwoestbaar.


Bij onderdompeling is een waarschuwing op zijn plaats. Het plastic afdekklepje aan de onderkant moet goed gesloten zijn, anders stroomt het water via de aansluitingen (mini-usb en headset) het toestel binnen, en dat is beslist funest! Ook verschillende krachtproeven doorstaat de Sonim XP3 (xp3.20) moeiteloos, al blijkt uit testen van enthousiaste gebruikers dat bij het overrijden met een auto de behuizing vrij snel gekraakt wordt.

Praktisch in dagelijks gebruik

Ook de binnenkant van de Sonim XP3 (xp3.20) is erg praktisch ingericht: alle belangrijke functies die u van een "gewone" mobiele telefoon verwacht, zoals een uitgebreid adresboek, Bluetooth en WAP, vindt u in het toestel terug. Ook synchroniseren met Outlook is een simpele taak voor de Sonim XP3 (xp3.20). Het uithoudingsvermogen van de batterij bedraagt 9 dagen in standby-modus, de spreektijd op een batterijlading is ruim 5 uur. Onnodige toeters en bellen zijn achterwege gelaten; dit is een werkpaard pur sang!

De uitrusting van de Sonim XP3 (xp3.20) is beperkt. Het leent zich vooral voor bellen en sms'en. Het biedt wel wat handige extra's, zoals een agenda, wekker, stopwatch, spraakrecorder, bluetooth en de browser Opera Mini. Heel aardig is de mogelijkheid een telefoongesprek op te nemen (naar wens alleen uzelf, uw gesprekspartner of beide partijen). Een gesprek van één minuut levert een bestand op van ongeveer 100 kB.

Een groot pluspunt is het uithoudingsvermogen. De Sonim XP3 (xp3.20) zijn 1180 mAh-batterij zorgt er voor dat het toestel tot 220 uur stand-by kan blijven en een spreektijd tot 5,5 uur biedt.

Heel praktisch is de ingebouwde zaklamp die met een knopje aan de rechterzijkant kan worden in- en uitgeschakeld. Wat ook zeker van pas zal komen is de mogelijkheid voor handenvrij bellen via de krachtige luidspreker. Dankzij bluetooth kan ook een draadloze headset worden gebruikt.

Bij de Sonim XP3 (xp3.20) wordt naast de netlader, datakabel, cd-rom en een holster, om het toestel aan de riem vast te kunnen klemmen, ook een cd-rom geleverd. Daar staat echter alleen de handleiding op. Wel is via internet extra software beschikbaar. Met die software kunt u onder meer contactpersonen uit Outlook naar de telefoon slepen of zelfs alle contactpersonen en/of de agenda met Outlook synchroniseren.


voor meer rugged producten kijk op www.ruggedshop.nl

en binnen kort ook beschikbaar als xp320 met gps functie en mandown en ook in atex in Zone 2 en daarna in Zone 1 atex !


Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.