English Dutch French

F

e

e

d

b

a

c

k

Diensten

 

Speciaal voor oud-Mipper klanten heeft Nedsoft onlangs een update uitgebracht waarmee het toch mogelijk is Mipper-rit-data uit te lezen.

Enige tijd geleden ging Mipper failliet waarmee de hardware voor velen onbruikbaar bleef, met de nieuwe softwareupdate is het gelukkig mogelijk om bestaande ritdata uit te lezen.

» Meer info over Kilometer & Ritten registratie

De software staat u toe dat u op een vlugge en simpele manier uw gereden kilometers kunt analyseren.

Met onze oplossingen wordt uw afgelegde afstand, snelheid, reistijd en nog veel meer statistieken automatisch berekend. Zo weet u altjid waar u geweest was op welke datum/tijd. Wanneer u frequent tussen verschillende locaties reist is makkelijk om de GPS Co-ordinaten van de locatie te koppelen aan een naam. Op deze manier koppelt het systeem automatisch een naam aan de opgegeven co-ordinaten. Dit zorgt ervoor dat u op het einde van de maand nog maar enkele minuten moet besteden aan het checken van de gegenereerde lijst.

De software is beschikbaar in twee varianten, wanneer u kiest voor de West-Europese variant kunt u deze gebruiken met uw eigen Mipper-apparaat, u betaald dan € 100 voor de software. Wanneer u genoeg heeft aan ritregistratie binnen de Benelux kunt u voor de andere versie kiezen, u betaald dan € 170 meer krijgt hier wel een GPS-tracking kastje bij dat u in uw auto kunt plaatsen. Voor deze laatste versie hoeft u dus geen Mipper te hebben.

De terugkomende onderhoudskosten van onze GPS-tracking oplossing liggen niet erg hoog, de data word verzonden via een in het apparaat geinstalleerde (prepaid) SIM-kaart, deze kaart word geleverd met 5 euro tegoed, wat in de praktijk ruim genoeg is voor enkele maanden dataverkeer. Wanneer dit tegoed op is, kunt u het saldo ophogen waardoor u weer enkele maanden vooruit kunt.

Subcategories

IP-telefonie lijkt het toverwoord te worden binnen de informatie- en communicatietechnologie. Niet geheel onbegrijpelijk, want met IP-telefonie zetten ondernemingen een belangrijke stap voorwaarts. De IP-technologie laat twee verschillende media met elkaar ‘praten’, te weten telefonie en datanetwerken. De IP-technologie verbindt de traditionele stabiele telefooncentrale met het computernetwerk. En daarmee is een eerste stap gezet in de evolutie van de telefooncentrale tot een volwaardig communicatieplatform. Een evolutie waarbij Comm-Co u van begin tot eind kan begeleiden.Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.