GTranslate

English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Yes Telecom biedt regulering internationaal datagebruik nu ook buiten de EU

Yes Telecom biedt Service met een hoofdletter S. Dit betekent ook dat ze kijken naar mogelijkheden om onvoorziene hoge kosten met betrekking tot datagebruik te voorkomen. Vanaf 1 juli 2010 is de EU Regulering "Internationaal datagebruik" van kracht welke ervoor zorgt dat gebruik van data binnen de EU wordt gelimiteerd op € 50 per gebruiker per maand.

Omdat klanten van Yes Telecom zich ook regelmatig buiten de EU bevinden, vinden zij het van belang deze service ook buiten de EU te bieden. Per 1 juni 2011 zal voor klanten van Yes Telecom de regulering internationaal datagebruik dan ook standaard internationaal (dus ook buiten de EU) gelden.
Wat verandert er voor u?
Standaard zijn klanten van Yes Telecom aangemeld voor de EU Regulering "Internationaal datagebruik". Per 1 juni zal deze Regulering voor alle klanten ook buiten de EU gelden. Indien u zich heeft afgemeld voor de EU Regulering "Internationaal datagebruik", dan kan deze limiet alsnog aangevraagd worden. U kunt dit aanvragen via onze adviseurs (vul onderstaand formulier in) of u kunt contact opnemen met de Klantenservice van Yes Telecom.
Hoe werkt het?
· Het gebruik van data wordt internationaal* gelimiteerd op € 50,- (excl. Btw) per gebruiker, per maand.
· Bij het naderen van 80% van de datalimiet van € 50,- ontvangt de gebruiker een SMS met de procedure hoe de gebruiker door kan gaan met datagebruik (SMS ‘ja' naar 1330)
· Bij het bereiken van 100% van de datalimiet ontvangt de gebruiker een SMS met de procedure hoe de gebruiker door kan gaan met datagebruik (SMS ‘ja' naar 1330). Als de gebruiker niet reageert wordt de dataverbinding bij het bereiken van de internationale* datalimiet vrijwel direct verbroken en blijft de blokkade tot het einde van de kalendermaand actief voor internationaal* data gebruik.
* internationaal is Europa en de rest van de Wereld (exclusief Nederland)
Afmelden internationaal datalimiet
Een gebruiker kan zich afmelden voor deze datalimiet door een SMS te sturen met ′datalimiet uit′ naar 1330.

Aanmelden internationaal datalimiet
Een gebruiker kan zich na afmelden ook weer opnieuw aanmelden voor deze datalimiet door een SMS te sturen met ‘datalimiet aan' naar 1330.

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.