English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Brackets SMS Muur

 SMS Flatscreen WFH ST2000

De SMS Flatscreen WFH ST2000 is een muur-naar-vloer houder dat drie schermen tegelijkertijd kan dragen. Als je niet kan wachten om je boodschap over te brengen, dan is deze houder geschikt voor een zeer indrukwekkende display. Drie schermen kunnen horizontaal vastgezet worden of twee schermen verticaal. Elk scherm kan ook gedraaid worden. De houder kan een totaal gewicht van 200 kg vasthouden.

Een betrouwbaar product met beide benen (een been eigenlijk) op de grond!

SMS Flatscreen WH ST1150 sms_wh_st_mellan

De SMS Flatscreen WH ST 1150 is een veilige en solide houder bestemd voor zeer zware schermen van rond de 100 kg. Dit product is ontworpen om veel gewicht op haar schouders te dragen, alsmede er fantastisch uit te zien. Ook al is het een solide constructie, het biedt nog steeds de mogelijkheid om je scherm te draaien en naar voren te brengen. Een scherm kan horizontaal/verticaal worden aangesloten op de SMS Flatscreen WH ST1150 en twee schermen tegelijkertijd ondersteunen alsmede ruimte overhebben voor extra planken.

Dit allemaal tesamen biedt veel mogelijkheden voor uw scherm.

SMS Flatscreen WH ST400

De SMS Flatscreen WH ST400 is een sterke en compacte drager voor zware schermen. Het kan schermen tot 75 kg dragen en er nog steeds goed uit zien. Desondanks de sterkte kan uw scherm nog steeds versteld worden. Uw scherm kan omhoog en omlaag versteld worden over de lengte van de hele houder. Als conclusie, de SMS Flatscreen WH ST400 biedt veel mogelijkheden ivm scherm positionering en is een slimme elegante oplossing als u een zwaar scherm wilt laten overlopen in uw interieur.

SMS Flatscreen WH 3D

De SMS Flatscreen WH 3D is een elegante manier om de capaciteit van uw scherm te verrijken desondanks de kamerstructuur. De SMS Flatscreen WH3D kan worden versteld op bijna iedere manier. Het is een solide constructie dat ook zwaardere schermen kan ondersteunen tot wel 70 cm vanaf de muur of er juist dicht tegen aan. Uw scherm kan ook naar voren worden versteld. Dit soepele ontwerp brengt een 3D functionaliteit aan op uw 2D media.

SMS Flatscreen WH T sms_flatscreen_wh_t_side_low266

 De SMS Flatscreen WH T is gemaakt uit voornamelijk aluminium en is een elegante, veilige muur-aangesloten houder voor zwaardere schermen. Dit is een uniek ontwerp dat recht doet aan een mooi scherm. SMS Flatscreen WH T kan worden gebruikt om uw scherm plat op de muur te hangen of 10 graden te draaien. Deze functie waarborgt perfecte visie zelfs als het scherm hoog op de muur hangt. Deze houder is makkelijk vastgemaakt en ondersteunt schermen tot 75 kg.

 

SMS Flatscreen WM ST800/1200/1800

De SMS Flatscreen WM ST is een elegante muur-aangebrachte houder dat uw display functioneler en mooier maakt. Het ondersteunt schermen tot 30 kg welke ook gedraaid en gekantelt kunnen worden. Met haar mogelijkheid om drie schermen tegelijkertijd vast te zetten, of een combinatie met schermen en planken, biedt de SMS Flatscreen WM ST meerdere opties voor uw display.

SMS Flatscreen WM 3D

De SMS Flatscreen WM 3D is een elegante manier om het gebruik van uw scherm uit te breiden desondanks de limitaties van uw kamer. De SMS Flatscreen WM 3D kan op bijna iedere manier worden ingesteld. Het is een solide constructie dat schermen tot 30 kg kan ondersteunen. Een scherm kan tot op een halve meter van de muur worden uitgezet, of juist plat er tegenaan. Dit is een soepel ontwerp wat zich perfect leent voor flexibel beeldgebruik zoals in de keuken of de slaapkamer.

SMS Flatscreen WM T

De SMS Flatscreen WM T is voornamelijk van aluminium gemaakt en is een soepel en elegant muur-aangebrachte houder voor zwaardere schermen. Dit is een uniek ontwerp dat goed bij uw scherm zal passen. SMS Flatscreen WM T kan worden gebruikt om uw scherm plat op de muur te hangen of om het 15 graden naar voren te kantelen. Dit zorgt voor een perfect zicht zelfs als uw scherm hoog op de muur hangt. De houder is makkelijk te monteren en ondersteunt schermen tot 30 kg.

SMS Flatscreen WL ST800/1200/1800

De SMS Flatscreen WL ST is een elegante muur-gemonteerde houder dat uw display aantrekkelijker maakt. Met haar mogelijkheid om vier schermen tegelijkertijd te ondersteunen, of een combinatie van schermen en planken, biedt de SMS Flatscreen WL ST veel opties voor uw display.

SMS Flatscreen WL ST

De SMS Flatscreen WL ST is een kleine muur-aangebrachte houder welk een enorm aantal mogelijkheden kan bieden aan uw scherm. Het kan uw scherm in bijna elke richting laten draaien en kantelen. De SMS Flatscreen WL ST heeft een compact ontwerp zodat uw scherm dicht bij de muur blijft. Een geweldige oplossing voor een schoon scherm.

SMS Flatscreen WL 3D

De SMS Flatscreen WL 3D is een elegante manier om het gebruik van uw scherm aan te passen desondanks de structuur van uw kamer. De SMS Flatscreen WL 3D kan worden aangepast op bijna elke manier. Dit product is de kleinste en lichtste in de 3D categorie. Ook al is het gemaakt op een zeer dunne manier, deze houder is toch nog veilig en betrouwbaar. Het ondersteunt schermen tot 15 kg. Het scherm kan tot 38 cm vanaf de muur worden ingesteld of juist plat er tegenaan.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.