English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

4G In nederland nog handiger

Binnenkort zal 3G naar 4G veranderen in Nederland. Dat kan zorgen tot 10x sneller Internet!

 

4G kan van groot belang zijn, zelfs soms van levensbelang.

Bij bijvoorbeeld de politie is het van groot belang dat er goed en vlot gecommuniceerd kan worden, vooral in noodgevallen.
Maar ook in een ziekenhuis is het van zeer groot belang dat alles zo snel mogenlijk gebeurt.
In de zeevaart is een goede stabielle communicatie ook van groot belang.

Natuurlijk is het ook fijn als u verbinding kan maken met 4G waar u ook bent, ook als u er even tussenuit gaat. 

Switchen tussen satalliet en 4G.

Er zijn maar weinig oplossingen die dit waar kunnen maken. Peplink en QuantumVPN wel! Wat de BigBox van QuantumVPN bv. uniek maakt is het feit dat er een zgn. Seamless Failover van bv. Satelliet (Zeevaart) naar UMTS (Kust-/Binnenvaart) plaatsvindt. Er loopt dan geen verkeer meer over de Satelliet zodra UMTS opgepikt kan worden, maar de sessies blijven werken. Dat is een unieke feature! QuantumVPN heeft een UMTS antenneversterker ontwikkeld. Deze oplossing biedt daardoor ook altijd veel meer bereik (30 km buitengaats) en ook nog eens veel meer bandbreedte tot op grote afstand.

 

Beveiliging.
Doordat er van een veilige tunnel gebruik gemaakt wordt zijn de gegevens ook automatisch beveiligd. De tunnel is noodzakelijk om te kunnen functioneren, dus er kan niet eens onbeveiligd gewerkt worden. De tunnel maakt het mogelijk om dynamisch fysieke verbindingen toe te voegen of te verwijderen, met behoud van de verbinding en zonder enige vertraging. Daarbij maakt het ook niet uit dat de fysieke verbindingen verschillende eigenschappen hebben op het gebied van bandbreedte en vertraging.
Latency.
De 'engine' van QuantumVPN detecteert volledig automatisch, op basis van de TCP ACK pakketten (geen overhead), wat de intrinsieke vertraging van de specifieke WAN aansluiting
is. Doorgaans is de verbinding met de laagste latency ook de verbinding met de hoogste bandbreedte. Daardoor zal de QuantumVPN engine automatisch meer verkeer richting deze verbinding sturen. Dat kan er zelfs toe leiden dat na enige tijd (seconden) er geheel geen verkeer meer door een tragere verbinding wordt gestuurd zodra er zich een snellere verbinding in de tunnel aandient.
De QuantumVPN engine zorgt er voor dat minder verkeer via de tragere verbindingen lopen, en als de verschillen in latency tussen de verschillende aansluitingen te groot worden zal er helemaal geen verkeer meer via de tragere verbindingen worden verwerkt. Met andere woorden, deze tragere WAN aansluitingen worden automatisch buiten gebruik
gesteld. Daardoor wordt er iets heel moois in de praktijk mogelijk: Seamless Failover.
Seamless Failover
QuantumVPN ondersteunt verschillende mobiele technologiëen. Satelliet, LTE, UMTS, GPRS, WLAN e.d. Satelliet is trager dan UMTS, dat weer trager is dan LTE en dat is weer trager dan WiFi. Daardoor is er een scenario denkbaar dat er voor zorgt dat er vanaf Satelliet, via UMTS/LTE, naar WiFi kan worden geroamed, met behoud van verbinding én met één en hetzelfde IP adres!! Dat kan niemand in de hele wereld.
Antenneversterker
De beschikbaarheid van de UMTS antenneversterker maakt het product uniek. Deze antenneversterker is goedgekeurd door de Engelse KEMA keur (R&TTE) en gecertificeerd voor gebruik in de gehele EU. De antenneversterker houdt zich 100% aan de UMTS regelgeving, en is daardoor volledig onzichtbaar voor de UMTS operators. De UMTS antenneversterker zorgt er voor dat er een situatie gecreëerd wordt alsof er zolang mogelijk bij een UMTS mast wordt gebleven. Het verlies in signaalsterkte door een grotere afstand wordt door de versterker dynamisch gecompenseerd. En dan springt het UMTS modem (in de QuantumVPN router) naar een andere Cell zodra deze een sterker signaal/minder vertraging biedt. Maar ook weer met een zo sterk mogelijk signaal. Sterk signaal is Maximale Bandbreedte
100% dekking!
De UMTS antenneversterker is een zeer belangrijke toevoeging van het router concept. Daardoor wordt er overal dekking gerealiseerd. Tijdens testen met een grote Nederlandse energieleverancier t.b.v. hun service wagens, hebben we 100% dekking gerealiseerd. Dit is gemeten tijdens een test van 2 maanden met 50 wagens welke in gebieden bewogen waarvan men, op basis van historische gegevens, wist dat men er nauwelijks een fatsoenlijke UMTS verbinding kon realiseren.

Latest News

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.