English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

top 10 infrarood panelen van 2022

Waarom infrarood?

Op zoek naar een efficiëntere en gezondere manier om je huis te verwarmen? Infrarood panelen zijn de perfecte oplossing. Ze geven een gelijkmatige warmte die geen stof en allergenen rond blaast zoals traditionele verwarmingssystemen. Plus, ze hoeven niet geïnstalleerd te worden - je kunt ze gewoon aan de muur hangen. Met infrarood panelen kun je tot 50% op je energierekening besparen. En niet te vergeten: ze houden je huis de hele winter lang op een aangename temperatuur. Ook zijn infrarood panelen een veel milieuvriendelijker optie dan traditionele verwarmingssystemen. Ze produceren geen uitstoot, dus je kunt er met een goed gevoel gebruik van maken en tegelijk geld besparen op je energierekening.

Maak je je zorgen over de kou deze winter? Infrarood panelen zijn een geweldige manier om warm te blijven zonder de verwarming hoger te zetten en energie te verspillen. Deze panelen geven stralingswarmte af die door je lichaam wordt geabsorbeerd in plaats van door de lucht. Dit betekent dat je behaaglijk en knus blijft zonder de thermostaat hoger te hoeven zetten. Plus, infrarood panelen zijn een geweldige manier om gezond te blijven tijdens de wintermaanden. Ze helpen de bloedcirculatie te verbeteren en ontstekingen te verminderen. Met een infrarood paneel kun je geld besparen op je energierekening en tegelijk genieten van alle voordelen van stralingswarmte. Deze panelen zijn gemakkelijk te installeren en te gebruiken, dus je kunt er meteen van beginnen te genieten.

 

1. Infrarood verwarming, stralings panelen

Maak kennis met deze infrarood verwarmings, stralingspanelen. Deze ultramoderne verwarmingsoplossing is perfect voor kamers tot 33 m². Met zijn infrarood verwarmingstechnologie geeft hij gelijkmatige en efficiënte warmte die perfect is voor elke ruimte. Bovendien worden de stralingspanelen geleverd met 1 warmtestand, zodat je de temperatuur gemakkelijk aan je behoeften kunt aanpassen.

Zoek je een manier om je industriële omgeving efficiënter te verwarmen? Kijk dan eens naar de 2HEAT hoge temperatuur stralingspanelen. De panelen zijn ontworpen om optimale verwarming te bieden voor ruimten met plafonds van 3,5 meter tot 10 meter hoog. Het verwarmingselement is een aluminium lamellen verwarmer met een gepatenteerde elektrochemische oppervlakteafwerking die onovertroffen hoge stralingswaarden voor het oppervlak geeft. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat de panelen in de hele ruimte effectieve, gelijkmatige warmte leveren. Bovendien zijn de panelen gemakkelijk te installeren en vragen ze weinig onderhoud, zodat ze een kosteneffectieve oplossing zijn voor je verwarmingsbehoeften.

 

2. Elbo keramische infrarood panelen wit

Elbo keramische infrarood panelen zijn het nieuwste op het gebied van verwarmingstechnologie voor woningen. Deze panelen zijn zeer efficiënt en zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling in je hele huis. Ze zijn ook heel veilig in het gebruik, want ze geven geen schadelijke chemicaliën of gassen af. Elbo keramische infrarood panelen zijn de perfecte manier om je huis de hele winter warm en behaaglijk te houden.

Zoek je een infrarood paneel van hoge kwaliteit dat je ruimte snel en efficiënt verwarmt? Zoek niet verder dan het Elbo keramisch infrarood paneel. Dit top-of-the-line paneel is perfect voor ruimtes tot 0 m² en heeft een strakke, witte vormgeving die bij elke inrichting past. Het Elbo keramisch infrarood paneel gebruikt spitstechnologie om je ruimte snel en gelijkmatig op te warmen, waardoor het de perfecte keuze is voor die kille winterdagen. Met zijn energiezuinige ontwerp bespaar je geld op je verwarming rekeningen en verminder je tegelijk je ecologische voetafdruk. En omdat hij aan de muur bevestigd wordt, maak je kostbare vloerruimte vrij.

 

3. Elbo keramische infrarood panelen

Zoek je een discrete en efficiënte manier om je ruimte te verwarmen? Zoek niet verder dan het Elbo keramisch infrarood paneel. Dit 600x600mm paneel is perfect voor kleine ruimtes en zijn 400W vermogen is krachtig genoeg om je de hele winter warm te houden. Bovendien zorgt het aluminium frame ervoor dat je paneel er jaar na jaar strak en stijlvol uit blijft zien.

Ben je het zat om het koud te hebben? Zoek je een nieuwe en vernieuwende manier om je huis te verwarmen? Zoek niet verder dan het Elbo infrarood paneel. De panelen zijn ontworpen om onmiddellijk en efficiënt warmte te geven, waardoor ze de perfecte oplossing zijn voor elke koude kamer. Met een aluminium frame en afmetingen van 600x600 mm zijn de panelen gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Deze top-of-the-line verwarming biedt superieure prestaties en een strak uiterlijk, alles in één pakket.

 Wil je je kleine ruimte de hele winter gezellig en comfortabel houden? Kijk dan niet verder dan onde ze infrarood stralingspanelen. De één warmte stand is perfect voor snelle, gemakkelijke warmte en de panelen worden aanbevolen voor ruimtes tot 7 vierkante meter. Dus geef je woonruimte de infusie van infrarode straling die ze verdient.

 

4. Infrarood stralings panelen, infraroodverwarming voor systeemplafonds

Deze unieke panelen combineren het Beste van twee werelden - efficiënte verwarming met een strak, modern ontwerp. 2HEAT panelen werken door infrarode straling uit te zenden, die dan wordt geabsorbeerd door voorwerpen in de kamer (ook mensen!). Dit proces verwarmt het voorwerp in plaats van de lucht eromheen, waardoor het een uiterst efficiënte manier is om je huis te verwarmen. En omdat de panelen aan de muur bevestigd zijn nemen ze heel weinig ruimte in - ideaal voor kleinere huizen of appartementen.

 

 5. Stenen infrarood panelen met kabel en stekker

Ben je op zoek naar een discrete en efficiënte manier om je kleine ruimte te verwarmen? Kijk dan niet verder dan de Stone infrarood panelen. Deze panelen gebruiken infrarode straling om je kamer snel en efficiënt te verwarmen, zonder veel plaats in te nemen. Bovendien worden ze geleverd met een snoer en een stekker, zodat je ze gemakkelijk zelf kunt installeren.

Wil je deze winter warm blijven zonder de portemonnee te breken? De infrarode steenpanelen van Elbo Therm zijn een geweldige manier om je huis gezellig en comfortabel te houden en tegelijk je energierekeningen laag te houden. Deze panelen gebruiken natuursteen om warmte op te wekken, wat betekent dat je kunt genieten van alle voordelen van infrarood verwarming zonder de nadelen ervan. Bovendien worden de panelen geleverd met een snoer en een stekker, zodat je ze meteen kunt gebruiken.

 

 6. Infrarood stralings panelen

Op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om je badkamer te verwarmen? Kijk dan eens naar de infrarood stralingspanelen. Deze panelen zijn perfect voor kleine ruimtes en hebben een enkele warmtestand om het gezellig te maken. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren - bevestig ze gewoon aan de muur en je kunt aan de slag.

Als je een efficiënte en stijlvolle manier zoekt om je huis of kantoor te verwarmen, zoek dan niet verder dan infrarood stralingspanelen. Deze strakke panelen kunnen op muren of plafonds gemonteerd worden en geven plaatselijke warmte die perfect is voor kille plaatsen zoals kassa's of pashokjes. Bovendien worden de panelen geleverd met RGB LED verlichting die via de Tuya app bediend kan worden, zodat je je ruimte kunt aanpassen met verschillende kleuren en dimeffecten. En voor het ultieme gemak kunnen de panelen bediend worden met een RF thermostaat en ontvanger of een plugin dimmer.

 

 7. infrarood verwarmingspaneel 300 Watt

Zoek je een betaalbare en stijlvolle manier om je huis te verwarmen? Zoek niet verder dan het 2HEAT 300W infrarood stralingspaneel. Dit paneel zendt infrarode straling uit, die je interieur zachtjes verwarmt en zo een zuinige en comfortabele warmtebron vormt. Bovendien geeft zijn strakke vormgeving elke kamer een vleugje verfijning.

Het infrarood verwarmingspaneel 300 watt is een krachtig en efficiënt infrarood verwarmingselement dat perfect is voor kleine kamers tot 3 m². Met zijn strakke en slanke vormgeving past deze infrarood verwarming perfect in elk interieur. Het infrarood verwarmingspaneel 300 watt zendt infrarode straling uit die voorwerpen en mensen in de kamer direct verwarmt en zo onmiddellijk en langdurig warmte geeft. In tegenstelling tot traditionele convectie verwarmers, die op luchtcirculatie vertrouwen om een kamer op te warmen, verwarmt het infrarood verwarmingspaneel 300 watt voorwerpen en mensen rechtstreeks, waardoor het uiterst energiezuinig is. Met zijn krachtige infrarood verwarmingselement van 300 watt is het infrarood verwarmingspaneel 300 watt er zeker van je onmiddellijke en langdurige warmte te geven.

 

 

8. Infrarood verwarmings panelen 

De 2HEAT infrarood stralingspanelen zijn een geweldige manier om elke kleine ruimte te verwarmen. Met hun strakke, moderne vormgeving zijn deze panelen perfect voor iedereen die een efficiënte en stijlvolle manier zoekt om zijn huis te verwarmen.

Zoek je een stijlvolle en efficiënte manier om een kleine woonruimte te verwarmen? Zoek niet verder dan het 2HEAT infrarood stralingspaneel. Met zijn strakke vormgeving is dit paneel perfect om extra warmte toe te voegen aan een kamer zonder al te veel plaats in te nemen. En dankzij de ene warmtestand is het gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden.

 

 

 9. Infrarood verwarming, stralings panelen

Zoek je een efficiënte, gemakkelijk te gebruiken manier om je industriële ruimte te verwarmen? Kijk dan niet verder dan de 2HEAT hoge temperatuur stralingspanelen. Deze panelen bieden onovertroffen stralingswaarden voor het oppervlak, waardoor ze perfect zijn voor het verwarmen van opslag-/magazijnruimten, werkplaatsen, en meer. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren.

Deze panelen gebruiken gepatenteerde technologie om een onovertroffen stralingsniveau van het oppervlak te geven, zodat je ruimte comfortabel en uitnodigend blijft. Bovendien kunnen ze gebruikt worden in ruimtes van 3,5 m tot 10 m hoogte, zodat ze een veelzijdige optie zijn voor elke omgeving. Dus als je een efficiënte, kosteneffectieve manier zoekt om je industriële ruimte te verwarmen, zijn de 2HEAT stralingspanelen de perfecte keuze.

 

 

10. Infrarood verwarmingspaneel

Wil je deze winter wat extra warmte in je huis? Bekijk dan de infrarood-verwarmingspanelen. Ze geven niet alleen de broodnodige warmte, maar fungeren ook als mooie inrichtingselementen. Bovendien zijn de panelen ongelooflijk energiezuinig, dus je kunt er zeker van zijn dat je de meest verantwoorde keuze voor je huis maakt.

Deze innovatieve toestellen geven niet alleen warmte en comfort, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Ongelooflijk efficiënt en gemakkelijk te gebruiken, geven deze panelen alle warmte die je nodig hebt en voegen tegelijk een vleugje verfijning toe aan elke kamer.

 

Bron: https://bestewoontips.nl

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.