English Dutch French
  • Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

F

e

e

d

b

a

c

k

iPhone 8 dit zijn de nieuwe features!

Apple heeft de iPhone 8 aangekondigd, samen met de iPhone 8 Plus. Met de iPhone 8 haal je een verbeterde opvolger van de iPhone 7 in huis, waarbij vooral de interne hardware is vernieuwd. Maar ook het design is op een paar punten veranderd. In dit overzicht lees je alles over de iPhone 8, nieuws, functies, specs en meer.Apple heeft de iPhone 8 aangekondigd, samen met de iPhone 8 Plus. Met de iPhone 8 haal je een verbeterde opvolger van de iPhone 7 in huis, waarbij vooral de interne hardware is vernieuwd. Maar ook het design is op een paar punten veranderd. In dit overzicht lees je alles over de iPhone 8, nieuws, functies, specs en meer.

iPhone 8: alles wat je moet weten:
De iPhone 8 is het nieuwste toestel voor mensen die een normale schermgrootte van 4,7-inch willen. Dit formaat nog gewoon in je broekzak. Het toestel heeft een verbeterd scherm met True Tone, waardoor het scherm meekleurt met het omgevingslicht. Qua design heeft het toestel een glazen achterkant gekregen om draadloos opladen mogelijkh te maken. Maar toch ziet het er heel anders uit dan de iPhone 4-modellen.

 

iPhone 8 in het kort
Dit zijn de belangrijkste iPhone 8 eigenchappen:
Aankondiging op 12 september 2017.
De pre-order start op 15 september 2017.
Eerste toestellen op 22 september 2017 beschikbaar in Nederland en België.
Schermformaat van 4,7 inch.
Snellere en energiezuinige A11-processor.
Toegespitst op AR-functies.
Adviesprijs vanaf ongeveer 809 euro.

 

iPhone 8 reserveren vanaf 15 september:
iPhone 8 reserveren vanaf 15 septemberNederland en België zitten dit jaar in de eerste groep landen. Dat betekent dat je sneller dan ooit een iPhone 8 pre-order kunt plaatsen: vanaf vrijdagochtend 15 september 9:01 uur kun je terecht bij de Apple Store en de meeste providers. Vervolgens heb je het toestel vanaf vrijdag 22 september in huis.

 

Verkrijgbaarheid en uitvoeringen iPhone 8:
Verkrijgbaarheid en uitvoeringen iPhone 8De iPhone 8 en iPhone 8 Plus komen in drie kleuren beschikbaar. Je kunt kiezen uit een spacegrijze, zilveren en nieuwe gouden variant van de iPhone 8. Qua opslagruimte kun je alleen kiezen uit 64GB en 256 GB. De 32GB-versie is dus niet meer beschikbaar en ook de 128GB-versie is vervallen.
Dit zijn de prijzen:
64GB iPhone 8: €809
256GB iPhone 8: €979
64GB iPhone 8 Plus: €919
256GB iPhone 8 Plus: €1089

 

iPhone 8 design:
Dit nieuwe toestel houdt grotendeels hetzelfde uiterlijk als de iPhone 7. Het schermformaat van 4,7-inch is hetzelfde en de afmetingen de behuizing zijn ook hetzelfde. Je kunt dus dezelfde hoesjes blijven gebruiken. Wel heeft Apple voor de achterkant een ander materiaal gebruikt, namelijk glas. Dit heeft te maken met draadloos opladen. De eerder gebruikte achterkant van aluminium is daarvoor ongeschikt. De toestellen hebben nog steeds dezelfde homeknop met Touch ID-sensor.

 

iPhone 8 draadloos opladen:
iPhone 8 draadloos opladenEén van de belangrijkste nieuwe functies van de iPhone 8 is draadloos opladen. De iPhone 8 en 8 Plus ondersteunen dankzij de glazen achterkant inductieladen. Dat betekent dat je je iPhone alleen maar op de oplader hoeft te leggen, zonder een Lightning-kabeltje erin te steken. De iPhone 8 en 8 Plus maken gebruik van de Qi-standaard voor draadloos opladen. Apple heeft bevestigd dat je ook opladers van andere fabrikanten, waaronder van IKEA, Mophie en Belkin kunt gebruiken om de iPhone 8 op te laden.

Opladen met een Lightning-kabel kan natuurlijk nog steeds, want de iPhone 8 is ook voorzien van een Lightning-poort voor je oordopjes. Snelladen werkt wel via de kabel, maar bij draadloos opladen gaat het alleen op normale snelheid. Speciaal voor de eigen producten gaat Apple in 2018 een AirPower-mat uitbrengen waarmee je ook je Apple Watch en AirPods kunt opladen. Maar je bent dus niet verplicht om de oplader van Apple te gebruiken.

 

iPhone 8 specs:
iPhone 8 specsDe iPhone 8 is voorzien van de nieuwe A11 Bionic-chip. Deze heeft vier energiezuinige kernen voor het normale werk, die 70 procent sneller zijn dan die van de A10 Fusion-chip. Er zitten ook twee kernen in voor zware taken, die 25 procent sneller zijn dan voorheen. De A11 Bionic bevat voor het eerst een grafische processor (GPU) die door Apple zelf is ontworpen. Dit maakt spectaculaire games mogelijk, ook met augmented reality. Apple maakt doorgaans geen details bekend rondom de hoeveelheid werkgeheugen, maar uit vooraf gelekte info blijkt dat de iPhone 8 is voorzien van 2GB RAM.

 

iPhone 8 cameraiPhone 8 cameraDe iPhone 8 heeft een verbeterde 12-megapixel camera, met een grotere en snellere sensor. Ook zit er een nieuw kleurenfilter en optische beeldstabilisatie zorgt dat je foto’s minder bewogen zijn. Voor het maken van selfies is er een 7-megapixel camera beschikbaar. Bijzonder is dat de iPhone 8 ondersteuning biedt voor 4K 60fps video. Veel andere smartphones kunnen dit alleen met 30fps. Bij het filmen met 1080p kun je zelfs tot 240fps gaan.

 

Bron: https://www.iculture.nl/iphone/iphone-8/

 

 

 

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 42 countries around the globe.