English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Sinner Bluetooth Scooterhelm


Sinner Bluetooth Scooterhelm

28 februari 2009 - Sinner komt met een Bluetooth-scooterhelm op de markt waarmee je eenvoudig handsfree kan bellen terwijl je onderweg bent op de scooter.

Jongeren willen altijd en overal bereikbaar zijn, dus ook onderweg op de scooter. Bij voorkeur blijft geen oproep onbeantwoord, ook al moeten zij voor het opnemen van hun mobiel soms halsbrekende toeren uithalen. Dit veroorzaakt bij één op de twee bellende scooterrijders wel eens een onveilige situatie, zo blijkt uit onderzoek.

Scooterrijders missen tijdens een rit gemiddeld minstens één oproep, iets wat door 45% als hoogst irritant wordt ervaren. Toch laat 60% van hen regelmatig een oproep onbeantwoord omdat opnemen soms te gevaarlijk is. Veiligheid en bereikbaarheid komen dus nog wel eens met elkaar in conflict. Jongeren willen veilig bereikbaar zijn, maar geven aan dat de kwaliteit van de handsfree apparatuur (oortjes e.d.) te wensen over laat. Met de introductie van een Bluetooth helm voor scooterrijders speelt Sinner in op de wens om altijd en overal bereikbaar, veilig en comfortabel te zijn.

 

De Sinner Bluetooth scooterhelm maakt bellen in het verkeer veiliger en comfortabeler. Via bluetooth staat de helm in contact met de telefoon. Met de ingebouwde knoppen op de helm kan de telefoon worden opgenomen en kan het geluid geregeld worden. Daarnaast is het mogelijk om mp3'tjes via de telefoon in de helm af te spelen. Door de geïntegreerde intercomfunctie is het mogelijk om tot 50 meter afstand met vrienden te praten die ook een Sinner Bluetooth helm hebben. De Sinner Bluetooth scooterhelm is vanaf 28 februari verkrijgbaar bij Comm-Co.

 

8BHJQnkyBGiLzWpmURKr8QThZWWtYSJCSjtW3Sh2n5tX6I/0bc0javNgXRN9eihax8OyyM4kMdE7aRSlt7rRFw==

 

 

 

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.