English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

Webdesign

Met webdesign- en development streeft Comm-Co erna om een totaaloplossing aan te bieden. In veel gevallen gaat het om een dynamische database-gestuurde website die op een gemakkelijke manier door u te bewerken is. Dit realiseren wij door gebruik te maken van een systeem genaamd CMS (wat staat voor Content Management System). Ook kunt u bij ons terecht voor simpele statische websites.

Comm-Co heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van Open Source software. Dit zijn, programma's waarvan de broncode beschikbaar is en die aangepast kan worden naar u wensten, waardoor het leveren van maatwerk dus mogelijk is. Het CMS dat Comm-Co vaak gebruikt is Joomla, dit bieden wij aan in combinatie (als optie) met Virtuemart. Virtuemart is een webwinkel component dat geïntegreerd wordt in Joomla, waardoor de web winkel in uw website wordt geïntegreerd. 

Door het gebruik van open source software kan Comm-Co een oplossing bieden voor bijna elk budget.

Daarnaast doen wij een onderzoek voordat we van start gaan. In dit onderzoek gaat nemen we de gestelde doelen samen met u door.
 

Werkwijze
    * Onderzoek
    * Installatie en configuratie
    * Conceptueel ontwerp
    * Structurering en inhoud
    * Testen
    * Optimaliseren
    * Oplevering

Uw kunt ook een offerte aanvragen d.m.v. de volgende vragenlijst in te vullen en dan op te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.