English Dutch French German

F

e

e

d

b

a

c

k

LINKSYS Vereenvoudigt installatie en beveiliging van het draadloze netwerk

Linksys®, een divisie van Cisco Systems kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van producten met SES (SecureEasySetup) technologie. SES maakt het voor gebruikers mogelijk om beveiliging in te stellen en toe te voegen aan het draadloze netwerk door één druk op de knop. Linksys voegt de SES functionaliteit toe aan een aantal producten in haar Wireless-G en Wireless-G met SpeedBooster productlijn zonder extra kosten.

SES Technologie

SecureEasySetup biedt consumenten de mogelijkheid om eenvoudig draadloze netwerken op te zetten en Wi-Fi Protected Access(tm) (WPA) beveiliging te activeren met één druk op de knop op de router en op het draadloze apparaat dat aan het netwerk wordt gekoppeld. Als de functionaliteit eenmaal is geactiveerd, creëert SES een beveiligde, gesloten verbinding tussen apparaten, configureert automatisch de SSID (Service Set Identifier) van het netwerk en wordt de WPA beveiliging actief. Automatische configuratie elimineert het handmatige wachtwoord, of de sleutel die normaliter vereist is om WPA te activeren.

"Traditioneel was de installatie van een draadloos netwerk met beveiliging gecompliceerd en tijdrovend. Linksys heeft dit proces vereenvoudigd, wat het makkelijker maakt om een draadloos netwerk met beveiliging op te zetten en uit te breiden," zegt Robert Auci, verkoop directeur bij Linksys in Europa, Midden-Oosten en Afrika. "We hopen dat technologieën zoals SecureEasySetup als standaard worden aangenomen door alle leveranciers van Wi-Fi apparatuur, zodat ieder netwerkproduct eenvoudig kan worden toegevoegd aan het netwerk."

De SES functionaliteit kan zonder extra kosten worden toegevoegd als software button, door de firmware te downloaden van Linksys' website

Comm-Co BV

Kreekzoom 9 4561 GX Hulst
Tel : +31114 370030
E-Mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rabobank Hulst 330487701
IBAN: NL37 RABO 0330 4877 01
BIC/SWIFT: RABONL2U
BTW NR: NL823684568B01
K.v.K: 50329251

Privacy Policy >>

Download VCard >>

For support click here >>

We ship globally

Customers in more than 70 countries around the globe.